Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Χθες βράδυ κόψαμε με το τμήμα ενηλίκων τη χειροποίητη πίτα μας και το φλουρί έπεσε στη Λία Κεσοπούλου, την υπεύθυνη προβολής του εργαστηρίου, η οποία εύχεται το 2018 να είναι μια χρονιά εξωστρέφειας, ειλικρινούς έκφρασης και, φυσικά, ουσιαστικής επικοινωνίας!

Ο Κύκλος της Μελπομένης μετατράπηκε χθες σε έναν κύκλο ευχών, με την Αννέτα Κορτσαρίδου και τις μαθήτριες του τμήματος να μοιράζονται ευχές για τη νέα χρονιά, ευχές για το εργαστήρι και την ομάδα, που πλέον έχει δεθεί και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του έργου «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Federico Garcia Lorca στο τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε τι ευχήθηκαν η Αννέτα και οι μαθήτριες του τμήματος.

Αννέτα: Ευχαριστώ θερμά τις μαθήτριές μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Τις εμπιστεύομαι κι εγώ πολύ και είμαι χαρούμενη που έχουμε δημιουργήσει αυτή την ομάδα που δουλεύει σκληρά για την παρουσίαση στο τέλος της χρονιάς. Εύχομαι η καθεμιά να μπορέσει να χαρίσει, στον εαυτό της και τους άλλους, το καλύτερο κομμάτι που έχει μέσα της.

Βάσω: Το 2018 να είναι γεμάτο αληθινά χαμόγελα, να έχουμε μια όμορφη συνεργασία και αυτή η ομορφιά να βγαίνει προς τα έξω.

Δανάη: Να δεθούμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε μαζί, ώστε το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς να είναι το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι, επίσης, να κρατήσουμε επαφή και να συνεχίσουμε μαζί και στο μέλλον.

Βίκυ: Η ομάδα μας να είναι ενωμένη, με πολλή θετική ενέργεια και αφοσίωση στον στόχο, τόσο κάθε μαθήματος, όσο και της παρουσίασης στο τέλος της χρονιάς.

Ελένη: Να μείνουμε όπως είμαστε, να μάθουμε πολλά και να μπορέσουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα.

Χρύσα: Να ζήσουν κι άλλοι την εμπειρία που βιώνουμε εμείς στο εργαστήρι και η εμπειρία όλων στην ομάδα να είναι το ίδιο συναρπαστική, όπως η δική μου.

Βάσω: Η ομάδα μας να έχει συνοχή και τρέλα, να κάνουμε μια ωραία παράσταση, όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου και η Αννέτα να συνεχίσει μοιράζεται μαζί μας την αστείρευτη ενέργειά της.

Ηλιάνα: Μέσα από την ομάδα να ξεδιπλώνονται τα καλύτερα στοιχεία του καθενός, να δενόμαστε περισσότερο και να καταφέρουμε να γίνουμε και μια όμορφη παρέα.

Καλή Χρονιά!